Börja om på nytt.

Hej, hopplös som jag är så kommer jag aldrig igång med bloggingen. Men nu så kör vi! 
Ska fixa nya bilder, ny text och ska blogga varje dag, annars får ni säga åt mig på skarpen! 
Har inte bloggat för att mitt internet har laggat och stängts ner lite när det vill men nu så har jag laddat ner ett annat och hoppas på att de vill leva med mig :) ett tag iaf!
 
Ska försöka ta mer tid till bloggen för det är ju verkligen roligt att skirva osv. tänkte berätta om mig själv i ett inlägg och ska försöka beskriva vem just "Emma Nyström" är och sen ska jag försöka bli lite roligare, kan vara rätt dryg i mitt skrivande men det ska de bli ändringar på nu!
 
Just nu har jag fixat mitt rum, för att de va kaos innan. har också möblerat om, ni kommer få reda på sen att jag är "inlove" när det gäller inredning och möblera om! Ikea är därför en affär jag älskar att vara i, rummen och allting dom inreder osv. åh så himla mys! 
 
Ska också blogga ännu mer för att förbättra min skrivning, är inte den bästa på att stava eller ens skriva spännande texter. Men det blir nog bättre desto mer tid som går. Eller vad säger ni`? 
 
Nu ska jag avsluta och sedan försöka hitta inspiration till fler inlägg och göra er glada! 
 
 
 

3KM

hej på er ! länge sen jag satt här men är faktiskt taggad på att börja nu , kanske göra videobloggar ... måste öva lite bara så dom kommer va sämst i början o kanske bli bättre o bättre :) men idag så har jag gått i skolan o haft tråkiga lektioner som vanligt, när jag kom hem tvingade jag brorsan att städa hela huset med mig , så mamma blev glad :) nu ska jag duscha snart för har precis varit ute o sprungit 3 km ! och jag har dåligt kondition , så hehehehehe. ja de tog sin lilla tid i spöregnet ! nu ska jag kila iväg, hejdå !