Tjena hallå hej!

Hej på er! Har inte bloggat på typ megalänge bara för att jag sitter och kollar på haul videos hela tiden! och jag har tänkt på en sak, alla som gör sånna videos har fan megasnyggt och långt hår! tänkte börja göra lite roliga videos men nono! mitt hår måste växa först! HAHA
 
Sparasparaspara... eller löshår? hmmm...
 
Har gjort en vlogg faktiskt, där jag visar lite kläder som jag köpt på senaste tiden men inte redigerat eller lagt över på datan ens så ;) ni vill nog ändå inte se ! ellerhur? ;)
 
Idag har jag inte varit i skolan för vi skulle ha en sex och samlevnad dag och då hade vi inga lektioner..
min grupp började kl 13:30 men om jag skulle gått på de skulle jag tagit bussen kl 10:00 och varit i skolan 10:30, väntat från 10:30 till 13:30 och sen slutat ca 15:00 och varit tvungen att vänta på bussen till 17:20 ... ca ca 6 h 20 m. och jag hade verkligen inte lust med det, att bara sitta och vänta liksom så jag stannade hemma, och gjorde lite nytta istället! städade,tränade, åt mat, kollade tv, pluggade och lite sånt :) så idag har jag ja.. jag skrev ju de nyss -.- omg. 
 
I morgon så börjar vi 13:20 och ja då ska jag iaf in till skolan så åker med 10 bussen in till Farmor och äter pannkakslunch! mmmmh, bästaste luncherna av dom alla! Frida kommer vara där också så ska vi tjocka loss lite, det blir mysigt :)
 
Ännu mer om idag då... Jag har tränat! woopwoop, blir så motiverad med mina snygga skor som jag kommer visa i detta inlägg och som finns på insta (emmayeahh) man vill bara ut och springa när man ser dom! 
 
Jag har köpt dom på instersport för er som vill veta eller kanske köpa dom också och dom kostade 1 300 eller 1 500. nånstans där imellan :) 
 
OH SHIT , har glömt och säga en sak! Guessss who. seriöst gissa vem som ska se beyonce den 29 maj!!!!! Jo lilla jag! längtar som en galning, Linda och jag hade bestämt om hon kommer till sverige så skulle vi gå på henne så jag frida och linda ska gå! shit my britt så unnderbart!!! och om Taylor swift kommer så ska vi också gå, de är fan ett måste!! ett måste säger jag bara !! 
Nu ska jag sluta skriva om massa olika saker i ett enda inlägg! vi ses ! puss och kram ha en jävligt trevlig fortsatt dag ! 

Skriv dina tankar här!
Postat av: Molly

Heej, fin blogg du har! :-) Hoppas allt är bra, kram

Svar: Åh tack :) Ja allt är bra :) hur är det med dig? :)
EmmaNyström

2013-02-13 @ 19:26:50
URL: http://mollyrosenstroms.blogg.se
Postat av: J O Y ▲

Skorna är ju sjukt snygga!

Svar: omg jag vet!! vet du vart man kan köpa? :D
EmmaNyström

2013-02-13 @ 19:41:23
URL: http://joysilver.blogg.se

Lämna dina uppgifter här snygging:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress/hemsida:

Lämna dina tankar/åsikter här snygging:
Trackback
RSS 2.0