Dagens grejjsimojser!

Idag vaknade jag hos Frida! Rätt tidigt faktiskt, vi vaknade iaf och sen letade vi typ i en timme efter en film vi ville se men sen hittade vi en film som hette något , kommer inte ihåg.. Va typ läskig (thriller) Handlade om 6 personer + en bebis som skulle ut och segla och sen så händer det massa saker och dom ska bada, men dom glömmer de viktigaste... STEGEN. så ja dom kommer inte upp och bebisen ligger och skriker i båten och folk dör och har damp osv. Ja de var riktigt bra iaf, men diggade inte slutet! 
 
Ja fortsättningen av dagen då? 
 
Vi åt lite lunch/frukost, sen satte vi oss i soffan och spelade Mario, vi var skit dåliga... körde samma bana kanske 100 gånger! 
Sen efter det kom mamma och pappa o hämtade mig vid kanske halv 4 tiden, sen åkte vi till coop för och handla och sen rusta för att kolla resveskor, vi hittade en skitstor som vi kanske ska köpa men vi skulle vänta och sen vad vi har först :) efter de åkte vi hem och då satte jag mig i soffanoch degade sen var det mat sen gick jag o duschade och nu sitter jag här och skriver!  Och eftersom jag ändå är igång här så kan ni få gårdagens outfit! 
 
Där har vi den :) hoppas ni har haft en trevlig söndag! KRAM

Skriv dina tankar här!
Postat av: Lisa Radojewska

Haha, visst är jackan as snygg? ;)

Här hittar du den: http://www.missguided.co.uk/dobie-camouflage-stud-jacket

Svar: åh tackar :D ja den är megasnygg! köp den!
EmmaNyström

2013-01-14 @ 13:13:34
URL: http://raawhr.blogg.se

Lämna dina uppgifter här snygging:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress/hemsida:

Lämna dina tankar/åsikter här snygging:
Trackback
RSS 2.0