We Can´t Stop

Hej på er! 
Ska försöka ta tag i bloggen nu.. Inte för att det kommer sluta så bra men ska verkligen försöka!
Idag så vaknade jag hemma hos min Lollis, ca kl 13:20 tror jag att vi vaknade helt iaf. Sen har man ju vaknat lite till och från det också, Igår så var jag med lollo då antagligen också och då var vi först hemma hos mig sen så fick vi skjuts in till Norrtälje ( ja jag bor på landet) och när vi kom hem till lollo så sov vi.. gnällde om att vi ville till donken, vaknade skitsura men tillslut kom vi dit! Sen gick vi därifrån till lollo igen och sen drog vi till Oliver och kollade lite film, dock somnade jag och sen när jag vaknade såg jag att dom hade kollat på svampbob. hahahaha. Charmigt.
 
Och nu så blev jag hämtat av min mamma för en stund sen och vi babblade om ovanligt mycket påvägen hem. Vi har satt upp målet att när jag fyller 18 så ska jag ta körkort direkt. Tyckte hon iaf och de tycker jag såklart också! Så vi ska börja köra ofta nu! #längtaaaaar 
 
Vad händer nudå? Jo nu ska jag försöka plugga lite, ska öva in lite siffror o grejer i Excel.. åh de suger, har prov i morgon. Sen på onsdag (dagen innan skolavslutningen) har jag två historiaprov. Det ska bli himla najs! och till er som redan har sommarlov " **** *** " hahahah.. Nej men på torsdag smäller det och blir sommarlov! JAY!
 
Såhär ser jag ut idag, för er som va lite nyfikna! 
 

Skriv dina tankar här!

Lämna dina uppgifter här snygging:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress/hemsida:

Lämna dina tankar/åsikter här snygging:
Trackback
RSS 2.0