Dom senaste dagarna- If this was a movie

Asså måste bara skriva dehär : fatta vad ballt om livet var en film som dom i framtiden sen skulle få se? okej... jävlar vilken lång film men ändå. Okej och tråkig film men de skulle gå om man bara körde lite mer #yolo. haha nej nu ska vi inte va sånna. Vad har jag gjort domhär senaste dagarna? Bloggat har jag ju iaf inte gjort. sorry för det.
 
Vi börjar från när lediheten började då. 
 
Torsdagen: lediga men jag var uppe tidigt för att ha show på mevalin. Gick väldigt bra. måste bara slänga in att dagen innan (onsdag) så var jag o min bestiiis på One direction. Gillade inte dom så mycket från början ( hata mig inte) men efter så älskade jag dom. allt blir så mycket bättre live. tillbaka till torsdag. Ja det var väl de ända hade show och sen åkte jag hem och sov för att jag var trött? ;) 
 
 
Fredag : På fredagen så var jag in till sthlm med min famillllj, det var väl trevligt. helt okej iaf.. fick med mig hem lite kläder , tack mammi på den :) och ja , jag kommer inte ihåg direkt vad jag gjort men ... de gjorde jag iaf jo sen tror jag att jag åkte in till Lollo o va med henne :D tror de var så...
 
Lördag,Söndag:  assså sorry minnet är verkligen inte på topp men ni kan få se en jättefin bild av serien "carrie Diaries" som äger sönder! kolla på den! 

Skriv dina tankar här!

Lämna dina uppgifter här snygging:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress/hemsida:

Lämna dina tankar/åsikter här snygging:
Trackback
RSS 2.0