västertorp

jahaappp , idag har jag spenderat min dag i stockholm med Amanda :)
idag har jag , Amanda , Emelie , Anna , Marianne och Simon varit i liljeholmen , köpt lite kläder o sånt :) vi käka på donken där det även var proppfullt med foooolk ! när vi skulle dra hem så fick Amanda och jag vänta typ 90 år för att dom andra skulle handla mat :)
så vi hade lite roligt merdans , sen drog vi till donken igen för att gå på toa men de va lång kö typ ? ett helt jävla fotbollslag tror jag , sen när alla va klara så kom de några småskitar och trängde sig före ! mtf asså ! aja men sen blev vi iaf klara ! hahahahaha , när vi kom hem så gick Amanda och jag ut med dooogsen och dom andra började med maten . sen åt vi :) mummmms med tacos , eller hur det stavas :P hahahahahha , efter de så stack amanda och jag ut en sväng :) tog lite kort o så , dom kommer jag lägga upp här sen nån dag :D vänta o se , dom är jävligt snygga , sen gjorde vi en förbannat rolig video , den måste ni bara se asså !
näe vi drog hem så kom vi inte in i porten och Amanda hade inga nycklar , jag hade bara min comviq mobil utan pengar , så vi kunde inte ringa eller nånting , och jag tror inte vi skulle kunna skrika upp till 5e våningen . så vi fick be lilla linus smsa till hennes mamma men det blev inte så bra tror jag :P hahaha ,
men vi kom in tillslut iaf , för dom andra skulle gå ut med hundarna :) tur de !!!!
sen kom pappsen o bjarne hem , dom hade varit på nånting , vetefan vad men aa skit i de :)
nu ska jag faktskt sluta skriva här fan , börjar få kramp i mina fingrar juuuue , men alla får ha de bara för allra bäst asså ! vi ses o hörs , pusshej !

Skriv dina tankar här!

Lämna dina uppgifter här snygging:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress/hemsida:

Lämna dina tankar/åsikter här snygging:
Trackback
RSS 2.0