sexy bruds


Jessie J , men sne - ful eller fin ?


tack för att du fått mig att lyssna på skitlåten .

jag gillar den inte men måste ändå lyssna på den . nåt måste va fel ...

jenta - har har vi lite


instagram bilder - följ mig ( emmanystroms)

'

hejpåer

nu är de så att jag lovar o svär att fixa min fula blogg

hej . världens sämsta dag . hejdå

hejpåer .. idag är de inte alls min dag . den har varit hemsk och jag hatar dig din jävel.

kollar mtv , ni med?

sitter o kolla på mtv ema , ja de går väl bra för dom . just nu sjunger justin bieber som vunnit 2 priser redan , ojojojoj , kul o kolla på iaf :D

nu kör vi !

 

Tips till dig som vill få en vältränad mage:
Konditionsträningen

Det du behöver göra är alltså något som du får upp pulsen av och håller den så ett tag, då kommer du att göra av med mycket kalorier och äter du sedan nyttigt så kommer fett att försvinna från kroppen.

Olika saker du kan göra är att jogga, cykla, simma med mera. Ta något som du tycker är hyffsat roligt att göra annars kommer du antagligen att tröttna och sluta. Men kom ihåg att det måste vara en aktivitet där du höjer pulsen under en tid ca 30min, gärna mer.

Gå heller inte ut för hårt och tänk att nu ska jag jogga 7 dagar i veckan, det blir inte bättre för kroppen blir övertränad och du kommer inte orka så många gånger gör kanske 2-3 gånger i veckan.

Kosten
Kosten är väldigt viktig, det är den som bestämmer om du får några synliga resultat av din träning eller inte. Några tips är:

• Läs Deffguiden här på sidan även om du inte tränar på gym eller försöker få magrutor så är mycket som står där bra att veta.

• Drick mycket vatten. Ungefär en tredjedel av din kroppsvikt i dl varje dag. Om du tränar lägg till 2,5dl per 20min du tränar.

• Drick gärna en del av vattnet ca en halvtimme innan en måltid, det förbättrar matsmältningen, en bra matsmältning är viktig för att få en platt mage så att inte tarmarna blir uppblåsta och får magen att puta ut.

• Ät från alla näringsämnen varje måltid kroppen behöver både protein, kolhydrater och fett.

• Ät så obehandlad mat som möjligt i början av måltiden (till exempel råa grönsaker, skaldjur, frukt). Det förbättrar matsmältningen och desto råare maten är desto mer intakta är mineraler, vitaminer och enzymer.

• Undvik Gluten, det försämrar matsmältningen.

 


godmorgon på er alla underbara

hejhej:)  jaaa , jag vaknade nyss , för typ 10 minuter sen , fyfan är astrött ;O men måste somna tidigt idag för i morrn är de skolaaaa, fyfan jag har inte längtat men de har varit ett kul lov iaf :) har hunnit rätt mkt även fast dagarna gått asssssfort .
ja just nu sitter jag och kolla på Awkward de är sjukt bra , jag vet inte om jag sett alla avsnitt kan ha missat  1 eller 2:( ska ska önkska mig 1 avsnitten om dom kommer ut på dvd :)
tog även en jäättteeeefin bild , asful och nyvaken . ni kanske t.o.m ser mitt hår bättre nu
fin . veeeerkligen

så sött

Girl: Why are you following me?
Guy: My mother always tells me to follow my dreams..

Kazoo in the house !


ASGARV


Nu blire idolfinalen med 7 bra vänner ! 9 december . här kommer vi !


mitt hår , kanske inte ser så bra men .

man kanske inte ser så bra nu , men tänk om man hade haft lite ljus ! dåfan hade man sett riktigt bra !

så jävla rätt !


hahahah!


10 cm boooorta !

Nu har jag klippt miiiiggg. aaaaah hjäääääälp . haha ännu värre ! de va min pappa som klippppte ! aja , de är inte slitet nu iaf :) blir o skaffa löshår så kan man ha kort ibland och långt ibland . de blir toppen ! :)

Lite av mina instagram bilder :) följ mig : emmanystroms

följ mig på instagram för att se mer ! emmanystroms !

min prins och jag

håll med mig om att de ser ut som om jag har större fötter ? :D

följ mig på instagram . emmanystroms

följ mig på instagram , är mer där än här ! :) bilder kommer upp 24/7

NÅN SOM VILL KÖPA IPHONE 4 ? + skal

nån som är intresserad av att köpa en iphone 4  ?   om ni är sugna så kan ni smsa till 0722539653 och så kan vi komma bra översens om pris ! :)

påväghem!

hejjjsan, har intebloggat något för att jag har varit på RIHANNA i globen ! åååh gud de vaunderbart , går inteatt beskriva hur bra hon är . asså jag typ dör ;S  ska lägga upp videoklipp och bilder senare när jag kommer hem och så kanske jag ska börja krasha mitt rum ? aah hoppas ! :D
nej puss påerska dra hem från Frida snart :) medbusssäään

twilight event #3


Godnatt på er

nu ska jag läääägggaaaa mig , och i morgon så ska jag upp och hoppa tidigt tror jag , plocka undan lite mer från mitt rum , ut och springa , duscha , göra en videoblogg kanske ? sen ska jag in till norrtälje .... för att åka till mina kusiner och sen på kvällen ska vi till GLOBEN ! rihannas konsert , jag får hoppas att de kommer bli as bra ! PUSS