friends

hej på er! tänkte berätta lite om igår :)

först kom christian hem till mig , sen
så kom alicia,hannah,jennie,anton,emil,david o viktor ut med bussen o så hämtade dom lars :) efter de drog vi till stranden :) där badade vi o käka middag ! mamma kom med pizza till mig o christian :) hihi
sen vid 6-7 tiden drog vi hem till lars o kastade äpplen på några brevlådor ! hhaha! tog massa mongobilder och ja..
sen skulle dom sätta upp ett asstort tält o där har busungarna sovit inatt men christian o jag sov hemma :) kanske träffar dom lite senare :) nu ska jag äta frukost! hejdå!


sture p

tjenixen :) nu sitter jag här med frida o käkar på stureplan :) mumms! hoppas ni har en bra dag :)


nattiii

nu ska jag sova , ska upp tidigt i morgon :( fast ska bli en toppenkul dag!

GODNATT!


Put your hearts up

hejpåer ´ännu en gång ! 
 
nu är jag hemma igen efter en täby runda och tänkte visa er vad jag köpt ! fast inte nu , utan om en stund , hehehe :) måste ta kort på allt först så ni får en bild på bara mig sålänge :)
 

Täby C

hejj :) nu sitter jag i bilen , påväg till täby , yes uppe med tuppen! snackar redbull med simon , haha o lyssnar på raadio!

får hoppas att jag har 3G så att jag kan publicera dehär inlägget :)

bara för att , så slänger jag in en bild på min outfit o sen kan jag visa vad jag köpt :)) om jag köper nåt.. täby kan va en sån svikare ibland! NU JÄVLAR HAR JAG 3G ! måste sluta skriva'! hej!


powerkvinnan!

nu jävlar har jag varit ute o svettats! mmm myyyys <3 känner att jag behöver ta en dusch nu! blir träning var annan dag! någon mer som tränar ?:) eller kanske vill börja!? bjuder på en awesome sumobild!


synundersökning

tjenis :) idag vaknade jag hemma hos christian :) och de va typ aaasvarmt i hans rum! om ni ville veta , sen smög jag iväg för att ta bussen till norrtälje , där mötte jag upp Louise :) sen gick vi runt lite på stan , efter de va jag på synundersökning , efter synundersökningen frågade tjejen som gjort de på mig , vill du göra synundersökning nu eller nån annan dag? ja gissa om jag korvade ihop mig som ett frågetecken , sa att jag kunde ta de nån annan gång :) sen gick jag o lollo till donken :) mums va de! sen gick vi till skoman och efter de till lindex o lite sånt , sen ner på stan igen och jag köpte 2 halsband för 20 kr ! ja ! 20 kr! skulle kostat 189 egentligen så jiha!
efter de satt vi på bibblan och efter en stund kom anton o vi babblade med honom lite :) o gjorde muppiga frisyrer :D sen kom pappa och hämtade oss , skjutsade hem lollo o nu sitter jag hemma , kollar på Adam o Eva, hehe nolife , ska ut och powerwalka med stavar snart! behöver få frisk luft ! tjarå!


Dag 2 - Meningen bakom ditt bloggnamn

hmm .. inte så svårt . Emma heter jag . Nyström i efternamn . man kan inte ha ö i länken så O va väl närmst och sen va emmanystrom upptaget så blev emmanystroms :)

Olly Murs !

hej på er :) vet att jag suger på att blogga men nu ska jag bli bättre bara för jentas skull :) haha ! 
 
har varit på grönan med Frida idag , Olly murs , dead by april , amanda fondell , o tobbe trollkarl (stavning)
var där :) var najs ! va mest där för olly :)  vi drog hem rätt tidigt , iaf så att vi var hemma till halv 6 tiden :) och min pappa fyller gammling idag så Grattis till honom :) och i morgon ska vi fira honom så då kommer släkten :)
 
galen grabb åkte upp med frittfall på lite fel sätt ... hehe han skulle laga något , finns jobb för allt ! 
 
 
nej nu har ni sett lite bilder som frida och jag har fotat och så måste jag dra och städa mitt rum nu annars får mamma spunk ! tjarååå!