Todays things- maybe more

HEjsan på er alla där ute i världen! Idag då, vad har jag gjort? Det började med att jag kom till skolan och då hade vi entreprenörskap, där skulle vi kolla efter en organisationsplan och det var jag Frida och Emma och vi körde på H&Ms, och vi fick redovisa det först, eller ja jag skrev ner allt på tavlan. Efter det kom matteläraren och sa att han skulle hem, så då hade vi lång håltimme... vi har håltimmar hela tiden. Det suger rätt stenhårt. Sen hade vi information och kommunikation, då skulle Anita lära oss att skriva ett CV och att skriva ett personligt brev, tycker att det är jätte bra att hon lär oss det för att då har man ett skitbra cv och prsonligt brev sen när man söker ev jobb eller sommarjobb :) Sen hade vi svenska och engelska, men hade bara svenska sen fick jag åka hem för annars skulle jag vara tvungen att vänta megalänge! Men började lite med svenskan och engelskan ska man göra ett eget band på och jag har gjort #HashtagMix. typ som little mix.. hehe med 5 tjejer. Efter det så kom jag hem, fick skitont i huvudet så la mig ner i soffan och somnade med lilla tiger, sen vaknade jag till middagen. Sen prövade jag sommarkläder för om  25 dagar åker jag till MIAMI! omg längtar som bara den! Kunde ha det mesta men mamma och jag ska åka till sthlm någon dag och köpa lite kläder :)  Ja det var typ allt jag har gjort idag, inte exat i detalj men nästan, intill iaf. 
 
Vad händer i morgon då? Jo jag har sovmorgon till kl 13:20, tycker inte ens att det är roligt för jag kommer in till skolan 10:30 för att de inte går nån senare buss. FML. trevligt asså. dåligt att ha sån sovmorgon.. hinner ju bli läggdags innan man ska till skolan liksom, haha. Ja men vi får se hur det blir, nån kanske ocksåk kommer tidigt :) 
 
Och nu så ska jag fixa lite i mitt rum, fixa mysbelysning, titta på MTV en stund kanske, kolla fb, spela candy crusch.. blivit beroende. jävla linda asså som sa åt mig att börja spela..  men det är ju lite trevligt att spela iaf :) 
Ska smörja in mina ben , åh smörja in lät så äckligt, typ nu ska jag smeta in massor med smör på mina ben. oh shit, emma ge dig.. Jag ska ta min skit mega bra body lotion som är märket DOVE och heter Winter Care, Den är så jäklans grym. 
 
Oh shit, förlåt för ett sånt långt inlägg men kände att jag behövde skriva av mig lite, så nu fick ni! läs på ba och ge kommentarer om ni vill. Kram Kram 
 

Skriv dina tankar här!

Lämna dina uppgifter här snygging:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress/hemsida:

Lämna dina tankar/åsikter här snygging:
Trackback
RSS 2.0