Walking on a dream

Har ett problem. Jag vet att de inte bara är jag som har det såhär. Jag drömmer ibland dom underbaraste drömmarna, hade en idag som jag måste berätta om, tex att man träffar en kändis som man älskar, eller man vinner miljoner kronor! Jag hatar det, fast det är värre att drömma dåliga saker, tex jag har drömt förut att nån har klippt av min brors tår, haha vafan, men den mest konstiga är ju att man faller, från något högt ner mot marken!
Kan dock sitta och drömma mig bort när jag är vaken också, stillblicken på och tankarna far iväg bara. Jag  hoppas bara att jag aldrig kommer drömma "högt" nångång.
 
Okej, min dröm inatt eller vad man säger var ju bara för underbar, tills jag vaknade. Drömde att jag och Louise(min bestfriend) var på bio typ, och stolarna rörde sig upp och ner och det stog på hemsidan att det skulle vara fullsatt i bion men det var bara jag och hon där plus 4 till som vi inte visste vilka det var. Visste inte heller vilken film vi skulle se och sen ba kommer han fram. JUSTIN BIEBER! han kom fram och snackade svenska med oss,, hmm wierd men det var min dröm! Och vi fick ta kort med honom och prata med honom och massor, sen så ringer nån och väcker mig -.- det värsta var att han ringde fel! försökte somna om men det gick inte.... åhh :(
 
 
 
 

Skriv dina tankar här!

Lämna dina uppgifter här snygging:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress/hemsida:

Lämna dina tankar/åsikter här snygging:
Trackback
RSS 2.0