New Bikini

 Hejsan! Idag har jag inte gjort så mycket intressant! Började med att jag vaknade kl 11 fixade frulle och sen åkte jag o mamma mot norrtälje klockan 12 för att lämna mig på jobbet :) Men vi kom lite tidigt så innan de så gick vi in på lindex och där fick jag en bikini av mamma :D såhär ser den ut, materialet var himla mysigt så var tvungen att ha den! 
 
 
 
Efter de jobbade jag bara.. sen kl 16:10 gick jag mot kryddan för där skulle pappa hämta mig. Sen åkte vi hemåt och då hade mamma gjort tacopaj. gott som fan. matkoma nu skulle man kunna säga! 
 
Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och småfixa lite i rummet! BYE 
 
 
 
 
 
 

Summertime of our lives

HejsanHEjsan! Idag sörni.. har jag fått rätt mycket gjort.. typ ?
 
Dagen började med att jag vaknade, gick upp som en zombie och sen somnade i soffan igen, när klockan var 9:30 så började jag fixa mig inför jobbet, tog bussen in till farmor där jag fick pannkakor :D iiih bästa farmor och sen fick jag skjuts till jobbet av farmor och farfar! 
 
Sådär såg jag ut idag (eftersom de regnade) man skulle inte kunna tro att det är årstiden "sommar" om man såg den bilden o skulle gissa årstid! hehe
 
Sen jobbade jag från 13-16 inte länge så de va skönt :) 
Efter de kom pappa och hämtade mig sen åkte vi och handlade och efter de åkte vi hem!
 
När jag kom hem kollade jag på PLL. Gud så bra. så spännande så bäst! 
Sen åt vi middag. 
 
Efter ett tag så drog mamma och jag ut och övningskörde, vi låsades att det var rödljus lite överallt bara för att öva på dragläget och skit. säääämst jag e men ändå! de kommer väl så småning om! 
 
Nu har jag tränat i ca 60 minuter och mina armar,ben och mage bränner ! så dags för en dusch sen blir det att hoppa ner i sängen och mysa, kanske skypea med någon elller kolla på en härlig svensk film! 
 
PUss och hej!
 

Tankarna står stilla

Hej på er , inte bloggat något för att jag inte haft tid eller så har jag inte haft något att skriva om. inte för att jag har de nu heller (?) men aja. jag fortsätter ändå!
 
När jag varit borta så har jag varit på Ke$ha och the script! GRYMT - här kommer 3 bilder 
bäst
 
Sen så har de inte hänt så mycket grejer! Har jobbat och planerat resor typ
 
Satt och pratade med mamma och pappa nyss och dom vill att vi ska spara pengar så vi kan åka till orlando USA typ i april. de säger man ju inte nej till! vill verkligen tillbaka till usa! det var så himmmmla underbart! Sen nästa sommar blir de london med mina underbaringar Frida och Louise. iiih längtar! nästa år kommer bli ett bra år. Blir 18, Ska resa, tjäna stålar och förhoppningsvis fixa körkort! älskaaa livet (Y) 
 
Här har vi mina favoriter!