I´m overwhelmed

Vet inte vart jag ska börja någonstans men kan ju börja med att säga " OMG" Taylor Swift och Demi Lovato har släppt sina nya plattor på Spotify och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Förstår ni ens hur sjukt jävla bra dom bådas är!  Har pressat Demis mest för att jag har hört några av Tyalors innan. Alltså domhär två kvinnorna är väl bara för perfekta? Tänk om dom skulle komma till Sverige. det skulle ju vara de grymmaste som hänt? 
 
 
På Demis platta finns dessa låtar :
Heart Attack, som är en klockren låt. så jävla bra
 
Made in the USA, Så sjukt bra också, okej kan inte säga så till alla låtar för alla är det. Men den har något som verkligen sticker ut och hennes röst är så bra, den påminner lite om Party in the USA, enligt mig då. Liiiiite bara. 
 
Without the love, Som är en lite lugnare låt men ändå så himla fin. 
 
Neon Lights, omg vart ska jag börja? hur bra är den inte? Perfekta ligga o steka till låt eller dansa loss till eller bara städa, det är så bra. Sånna som dessa två kvinnor får mig att vilja städa (ibland) så sjukt bra.
 
Two Pieces,En bra låt som är lugn men ändå inte, vet inte riktigt hur man ska förklara,men texten är så fin, åh
 
Nightingale, Den bästa lugna låten jag någonsin hört. Hennes höga toner, åh ryser! Texten, ryser! allt ryser!
 
In case, också så sjukt megafin, man får ju typ tårar i ögonen. Seriöst. lyssna bara. 
 
Really don´t care ( feat. Cher Lloyd ) Så jävla bra, jag själv tycker att själva musiken påminner lite om " I love it " med Icona pop. iaf i början. I got this feeling on a summerday when you were gone. Någon som håller med mig lite? Men själva låten diggar jag som bara den. Sjukt hur man kan göra en platta med alla låtar som är grymma. + att i denna låt är Cher med och de gör den ännu bättre :D
 
Fire Starter, Bra text där med, sjukt bra. Fett bra danslåt, man kan känna att benen bara vill börja röra sig och börja hoppa och skutta! Detta är en låt som man blir glad och kaxig av skulle jag säga ;) 
 
Something that we´re not,  En bra låt som verkligen har bra text, så jävla bäst
 
Never been hurt, Lika bra som alla andra låtar. vet inte vad jag ska säga mer om den.
 
Shouldn´t come back, ännu en lugn o jättefin låt. Man börjar ju gråta av alla hennes lugna låtar med världens bästa texter. Hennes höga toner, alltså kill me så bra.
 
Warrior, Ordet stämmer ju in på henne så sjuktbra över huvudtaget. texten är nog skriven som hon känner. Allt hon varit med stämmer in på henne hon är verkligen en "warrior" Bästa Demi <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Fail

Alltså kan nån slänga in mig i en vägg eller nåt? 
 
Skulle måla mina naglar så fint så fint men blev det fint ? nej! 
Jag målade dom vita och sen satte jag på tejp och målade med blått o rosa, men vet ni vad jag gjorde som var så hiiimmmmlllla fel? Jo jag drog bort tejpen när de inte ens hade torkat -.- seriöst. 
 
Resultatet blev detta trams. Fyfan. nu får det bli bara vitt. 

Dom senaste dagarna- If this was a movie

Asså måste bara skriva dehär : fatta vad ballt om livet var en film som dom i framtiden sen skulle få se? okej... jävlar vilken lång film men ändå. Okej och tråkig film men de skulle gå om man bara körde lite mer #yolo. haha nej nu ska vi inte va sånna. Vad har jag gjort domhär senaste dagarna? Bloggat har jag ju iaf inte gjort. sorry för det.
 
Vi börjar från när lediheten började då. 
 
Torsdagen: lediga men jag var uppe tidigt för att ha show på mevalin. Gick väldigt bra. måste bara slänga in att dagen innan (onsdag) så var jag o min bestiiis på One direction. Gillade inte dom så mycket från början ( hata mig inte) men efter så älskade jag dom. allt blir så mycket bättre live. tillbaka till torsdag. Ja det var väl de ända hade show och sen åkte jag hem och sov för att jag var trött? ;) 
 
 
Fredag : På fredagen så var jag in till sthlm med min famillllj, det var väl trevligt. helt okej iaf.. fick med mig hem lite kläder , tack mammi på den :) och ja , jag kommer inte ihåg direkt vad jag gjort men ... de gjorde jag iaf jo sen tror jag att jag åkte in till Lollo o va med henne :D tror de var så...
 
Lördag,Söndag:  assså sorry minnet är verkligen inte på topp men ni kan få se en jättefin bild av serien "carrie Diaries" som äger sönder! kolla på den! 

One Direction

Idag är de då dagen som jag ska få se dessa snygga killar ↓
Ikväll runt 20:00 tiden så smäller det! Ska bli superroligt att äntligen få se dom ;) 
Någon mer som ska dit? :)